طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی با زرده تخم مرغ با تمام نکات

به گزارش مرد کوچک، شیرینی پفکی گردویی از آن دسته شیرینی هایی است که با دستورها و روش های مختلف درست می گردد. این شیرینی که در دسته شیرینی های خشک واقع شده است با ساده ترین مواد درست می گردد. از تنوع دستورهای این شیرینی خوشمزه تنها آن که یک دستور با پایه سفیده و دیگری با پایه زرده تخم مرغ درست می گردد. در مطالب قبلی دستور تهیه شیرینی پفکی گردویی با سفیده را می توانید بخوانید اما در ادامه طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی با زرده تخم مرغ را با تمام نکات می توانید بخوانید و برای روزهای تعطیل تان درست کنید.

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی با زرده تخم مرغ با تمام نکات

مواد لازم برای تهیه شیرینی پفکی گردویی با زرده تخم مرغ

  • گردو خردشده یک پیمانه
  • زرده تخم مرغ دو عدد
  • شکر سه قاشق غذاخوری
  • وانیل یک دوم قاشق چای خوری
  • تکه های درشت گردو به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی با زرده تخم مرغ

1. فر را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی با زرده تخم مرغ به سراغ فر بروید. آن را با دمای 150 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد. در سینی فرتان کاغذ روغنی ضخیم پهن نموده و کنار بگذارید. مواد لازم را بیرون بیاورید تا هم دمای محیط شوند. سپس گردوها را ریز کنید. اگر با تکه های گردو در دهان خود مشکل ندارید می توانید آن را کمی درشت تر خرد کنید. حال به سراغ مایه شیرینی پفکی گردویی بروید. پیشنهاد ما به شما خواندن طرز تهیه شیرینی گردویی و درست کردن آن در روزهای تعطیل است.

2. مایه شیرینی گردویی را درست کنید

در دومین مرحله از طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی با زرده تخم مرغ باید زرده های تخم مرغی را که جدا نموده اید داخل یک کاسه بریزید. سپس شکر و وانیل گفته شده را هم اضافه کنید. مخلوط را برای چند دقیقه هم بزنید تا کم رنگ و کشدار گردد. گردوهای خردشده را هم اضافه نموده و مجدد برای چند دقیقه هم بزنید. مراقب باشید زیاد مخلوط تان را هم نزنید و مقداری هوا داخل آن بماند. حال که گردو در دسترس تان است دستور تهیه شیرینی اسکار گردویی خوشمزه را هم می توانید امتحان کنید.

3. مایه شیرینی را بپزید

در آخرین مرحله از طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی با زرده تخم مرغ باید مایه شیرینی پفکی گردویی را با قاشق به فاصله دو و نیم سانتی متر روی کاغذ روغنی بریزید. با قاشق اطراف آن را جمع کنید تا گرد گردد. روی هر یک از شیرینی ها یک تکه گردو قرار دهید. سینی را مجدد داخل فر بگذارید. 15 دقیقه زمان برای پخت این شیرینی ها کافی است. با قهوه ای شدن روی شیرینی ها، فر را خاموش کنید. کمی زمان دهید تا شیرینی ها خنک شوند سپس آن ها را برداشته و داخل ظرف موردنظر بچینید. روی آن ها را با خلال پسته و بادام تزئین کنید. از درست کردن کوکی گردویی غافل نشوید.

نکات تکمیلی پخت شیرینی پفکی گردویی با زرده تخم مرغ

شیرینی پفکی گردویی با زرده تخم مرغ یکی از خوشمزه ترین شیرینی های خشک در دنیای شیرینی پزی است که نمی توان به راحتی از آن گذشت. با توجه به مراحل پخت گفته شده در بالا نکات تکمیلی زیر را بخوانید تا فرایند پخت برایتان راحت تر گردد.

مخلوط زرده تخم مرغ در شیرینی پفکی گردویی

اگر در همان مراحل ابتدایی طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی با زرده تخم مرغ، مخلوط زرده تخم مرغ خوب هم زده نگردد، شیرینی تان بوی زهم تخم مرغ خواهد گرفت. پس برترین کار آن است که از کاسه مناسب با پره های هم زن تان برای زدن زرده های تخم مرغ بهره ببرید چراکه زرده ها در همه قسمت های کاسه یک نواخت زده می گردد. استفاده از وانیل مرغوب و در نظر گرفتن مدت زمان طولانی برای هم زدن تاثیر مهمی در از بین بردن بوی زهم دارد. هنگام هم زدن مخلوط، دورگیری کاسه را نباید فراموش کنید تا مواد کامل و یک دست با یکدیگر مخلوط شوند. در آخر، مخلوط باید کامل روشن و حجیم باشند به شکلی که رده پرده های هم زن را روی زرده ببینید.

پخت شیرینی گردویی در توستر

شیرینی گردویی مانند شیرینی کشمشی به راحتی هم با فر و هم بدون فر درست می گردد. اما اگر می خواهید، می توانید آن را در توستر هم تهیه کنید. برای این کار توستر را از 15 دقیقه قبل با دمای 155 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد. سپس یک کاسه آب درون توستر بگذارید تا شیرینی هایتان خشک نشوند. سپس در سینی توستر یا یک ظرف مناسب خمیر را پایپ نموده و داخل توستر بگذارید. 15 تا 20 دقیقه زمانی مناسبی برای پخت شیرینی گردویی در توستر است.

پخت شیرینی گردویی در قابلمه

شیرینی گردویی از آن دسته شیرینی هایی است که می توان آن را بدون فر و توستر مانند کیک اسفنجی در قابلمه درست کرد. پس در طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی با زرده تخم مرغ به قابلمه بزرگ احتیاج دارید تا در آن یک سه پایه فلزی بگذارید و در آن را با دم کنی ببندید تا حرارت از آن خارج نگردد. یک شعله پخش کن مناسب زیر قابلمه بگذارید و شعله آن را کم کنید. شیرینی ها را در یک سینی کوچک یا قالب های مناسب که با کاغذ روغنی پوشانده شده اند قیف بزنید. 20 دقیقه زمان مناسبی برای پخت آن ها در قابلمه است.

پف شیرینی گردویی

این شیرینی را به پف و طعم گردویش می شناسند پس برای حفظ آن، به محض پف کردن باید فر را خاموش کنید چراکه اگر در فر زیاد بماند پف آن خوابیده و روی آن ترک خواهد خورد. با این حال به خاطر داشته باشید که 9 دقیقه قبل از پخت در فر را باز نکنید. طرز تهیه کیک شکلاتی با گردو را در این روزهای پاییزی نباید فراموش کنید.

ماندگاری شیرینی پفکی گردویی

شیرینی پفکی گردویی با زرده تخم مرغ را همواره به مقدار درست کنید تا احتیاجی به نگه داری آن نباشد. در صورت اضافه آمدن شیرینی پفکی گردویی حتما آن را داخل یک ظرف در شیشه ای بریزید. آن را می توانید برای 2 روز در دمای اتاق و هفت روز داخل یخچال نگه دارید. نکته آخر آن که این شیرینی های خوشمزه را به هیچ عنوان فریز نکنید چراکه بعد از آب شدن بافت و ظاهر خود را از دست خواهند داد.

پخت شیرینی پفکی گردویی با زرده تخم مرغ

اگر زمان دقیق پخت شیرینی پفکی را نمی دانید تنها باید به جدا شدن شیرینی از کاغذ روغنی دقت کنید. در صورتی که به راحتی از کاغذ جدا شد، شیرینی هایتان آماده سرو هستند. در صورت چسبیدن به کاغذ روغنی باید پنج دقیقه دیگر برای پخت به آن ها زمان دهید. جدا از شیرینی گردویی، کیک قهوه و گردو را هم برای پذیرایی از عزیزان تان می توانید درست کنید.

فرم شیرینی پفکی گردویی

در طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی با زرده تخم مرغ، مایه شیرینی را می توان هم با قاشق و هم با قیف شیرینی پزی داخل سینی فر پایپ کنید. اگر می خواهید شیرینی تان ظاهری بهتر داشته باشد، از قیف بهره ببرید. ماسوره گرد ساده یا شکوفه را داخل قیف قرار دهید و با فاصله از هم شکوفه بزنید. برای میهمانی ها و مجالس تان از تهیه شیرینی پفکی گردویی مجلسی غافل نشوید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 4 شهریور 1403 بروزرسانی: 4 شهریور 1403 گردآورنده: miniman.ir شناسه مطلب: 2295

به "طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی با زرده تخم مرغ با تمام نکات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی با زرده تخم مرغ با تمام نکات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید