موسی زاده: استارت آپ دانشگاهی یک اقتصاد مقاومتی در شرایط تحریم است
به گزارش مرد کوچک، مدیرکل پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: احتیاج امروز کشور در شرایط تحریم نگاه استارت آپ دانشگاهی است که می تواند در قالب سه محور اقتصاد کشور را متحول نموده و به معنای واقعی اقتصاد مقاومتی را در سطوح مختلف جامعه پیاده کند.
جهت دریافت مشاوره خدمات طراح بروشور از بهترین و مجربترین طراحان کشور همراه ما باشید. از طراحی تا چاپ بروشور های تبلیغاتی حرفه ای را با بهترین قیمت از ما بخواهید.
محمدحسین موسی زاده مدیرکل پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی در گفت وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران، با بیان اینکه استارت آپ دانشگاهی می تواند به عنوان یک اقتصاد مقاومتی در شرایط تحریم نقش آفرینی کند، گفت: در حال حاضر کشور با توجه به شرایط اقتصاد خاصی که دارد، دانشگاه ها، مراکز علمی و پژوهشگاه ها می توانند با برگزاری استارت آپ های مختلف با استفاده از پتانسیل داخلی چرخنده های اقتصاد را در راستای رونق فراوری به کار انداخته و فراوری ثروت نمایند که این کار باید توسط نظام آموزش عالی کشور استارت بخورد.
اقتصاد مقاومتی در راستای احتیاج محوربودن جامعه
وی اضافه کرد: نخستین نگاه در برگزاری استارت آپ دانشگاهی که می تواند در راستای اقتصاد مقاومتی نقش آفرینی کند موضوع احتیاجمحور بودن جامعه است به طوری که بسیاری از استان های کشور دارای نخبگان دانشگاهی است که می تواند برای بهبود شرایط فراوری سوخت در داخل ایران ایده و طرح های جدیدی را ارائه دهند تا بتوان با استفاده از آنها کیفیت سوخت افزایش یابد.
50 درصد ایده های مالی مربوط به افرادی است که دارای تجربه بالا هستند
موسی زاده توضیح داد: دومین نگاه استارت آپی در راستای شرایط تحریم موضوع پتانسیل محور بودن فعالیت های علمی و دانشگاهی است به طوری که 50 درصد ایده های مالی مربوط به افرادی است که دارای تجربه بالا هستند که می توان از این افراد در راستای رونق فراوری استفاده کرد. این در حالی است که دانشگاه ها تنها 13 درصد ایده های نوآوری و خلاقیت را به خود اختصاص داده اند که در این رابطه باید بگویم حلقه گمشده بین مردم و دانشگاه کار گردد که این اتفاق می تواند با استفاده از دانش داخلی چرخش اقتصاد را به وجود آورد.
مهارت افزایی نیروی انسانی موتور اقتصاد را روشن نمایند
مدیرکل پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی ادامه داد: سومین نگاه استارت آپ دانشگاهی مهارت افزایی نیروی انسانی است که می تواند با این ایده همه دانشگاه ها دانشجویان خود را با آموزش مهارتی آنها را کاربردی نموده که بتوانند در بخش های مختلف جامعه حضور یافته و موتور اقتصاد را روشن نمایند.
خرده اقتصادها در شهرها کشور توسط دانشگاه ها زنده گردد
وی در انتها گفت: یکی از مشکلاتی که امروز در حوزه استارت آپ در ایران وجود دارد نبود سرمایه گذار است که اگر دولت و مجلس در این رابطه حمایت کافی را انجام دهد نتایج خوبی برای رونق فراوری و اقتصاد مقاومتی اتفاق خواهد افتاد. این در حالی است که اگر خرده اقتصادهای موجود در شهرها و استان های مختلف کشور را بتوانیم توسط دانشگاه ها زنده کنیم می توانیم آینده مالی کشور را متحول کنیم.
انتهای پیغام/
منبع: خبرگزاری فارس