طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر گیاهی
به گزارش مرد کوچک، راز گوجه فرنگی شکم پر این است که آن ها در واقع پر نیستند! به جای پر کردن داخل گوجه فرنگی ها روی آن ها را پر می کنیم.
گوجه فرنگی شکم پر گیاهی سریع و آسان آماده می شود و وقت زیادی را مجبور نیستید در آشپزخانه بگذرانید. در ادامه طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر گیاهی را می خوانید.
گوجه فرنگی شکم پر گیاهی سریع آماده می شود و وقت زیادی را مجبور نیستید در آشپزخانه بگذرانید. از این هم مهمتر، طرز تهیه و دستورالعمل گوجه فرنگی شکم پر آسان و راحت است. چه چیزی باعث می شود این گوجه فرنگی های شکم پر سریع و آسان آماده شوند؟
راز گوجه فرنگی شکم پر این است که آن ها در واقع پر نیستند! به جای پر کردن داخل گوجه فرنگی ها روی آن ها را پر می کنیم.
دستور تهیه ای که در ادامه به شما آموزش می دهیم سریع ترین و ساده ترین دستور پخت گوجه فرنگی شکم پری است که تا به حال پیدا کرده اید. این غذا برای شام مناسب است و می توانید به عنوان پیش غذا یا کنار غذای اصلی تان از آن استفاده کنید.
4 عدد گوجه فرنگی درشت
نمک به میزان دلخواه
فلفل تازه آسیاب شده به میزان دلخواه
2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
3/4 فنجان آرد سوخاری پانکو
1/4 فنجان پنیر پارمزان تازه رنده شده
یک قاشق چای خوری ریحان خشک یا چاشنی ایتالیایی
خرده نان به میزان دلخواه
1/2 قاشق چای خوری پودر پیاز (اختیاری)
1- مواد لازم را تهیه کنید. فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتیگراد) گرم کنید. گوجه فرنگی ها را از وسط برش دهید. همچنین می توانید یک سوم بالای یک گوجه فرنگی را برش دهید و قسمت برش را روی یک ورقه پخت کمی چرب شده یا قالب مافین قرار دهید. سپس به گوجه ها نمک و فلفل بزنید.
2- در یک کاسه میانه، کره ذوب شده، خرده نان، پنیر پارمزان و ریحان یا چاشنی ایتالیایی را با هم مخلوط کنید. یک قاشق بزرگ از مخلوط آرد سوخاری را روی هر گوجه فرنگی بریزید.
3- گوجه فرنگی ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که خرده های نان روی آن کمی طلایی رنگ شوند، بپزید. رنگ مواد روی گوجه ها که طلایی شد، گوجه شکم پر گیاهی شما آمده شده است.
منبع: همشهری آنلاین
منبع: فرادید