طرز تهیه مارشمالو روسی اصلی و حرفه ای

به گزارش مرد کوچک، مارشمالو روسی یا زفیر همان گل های رنگی هستند که با شکر، سفیده تخم مرغ و چند ماده ساده دیگر درست می شوند. این گل های رنگارنگ و خوشمزه را با نام مرنگ هم می شناسند. شاید برایتان جالب باشد که بدانید با تهیه این مارشمالوهای نرم می توانید یک باکس هدیه زیبا درست نموده و به تماشا عزیزان تان بروید. همان طور که از نام این شیرینی برمی آید خاستگاه آن به کشو روسیه برمی شود و با انواع پوره های میوه می توان آن را درست کرد. در مطالب قبلی به طرز تهیه مارشمالو پیچی اشاره نموده ایم اما در این مطلب طرز تهیه مارشمالو روسی را برایتان خواهیم گفت. با تهیه این مارشمالو دیگر نگران پذیرایی از میهمان های پاییزی تان نباشید چراکه آن را به صورت حرفه ای درست خواهید کرد.

طرز تهیه مارشمالو روسی اصلی و حرفه ای

مواد لازم برای تهیه مارشمالو روسی

  • شاه توت 250 گرم
  • شکر یک دوم فنجان
  • آب لیمو یک قاشق غذاخوری
  • سفیده تخم مرغ یک عدد

مواد لازم برای تهیه شربت آگار

  • آب یک سوم فنجان
  • شکر 200 گرم
  • آگار دو قاشق غذاخوری
  • پودر قند به میزان لازم

طرز تهیه مارشمالو روسی

1. پوره توت را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه مارشمالو روسی باید در یک قابلمه مناسب شاه توت، یک دوم فنجان شکر و آب لیمو را بریزید. حرارت را به گونه ای تنظیم کنید که توت ها به جوش آمده و پخته شوند. در همان قابلمه توت ها را با یاری گوشت کوب برقی له کنید. حال 10 دقیقه زمان دهید که توت های له شده در قابلمه بجوشند. فقط دقت داشته باشید که در این 10 دقیقه در قابلمه را نگذارید. سپس توت های له شده را از صافی رد کنید. بهتر است با یک کف گیر پشت الک را محکم بکشید تا یک دوم فنجان پوره توت را داشته باشید. در نهایت آن را کنار بگذارید تا خنک شود. در مطالب قبلی کاله می توانید طرز تهیه انواع پوره برای بچه ها را بخوانید.

نکته: انتخاب پوره میوه یا آب میوه کاملا سلیقه ای است.

2. سفیده تخم مرغ و پوره توت را مخلوط کنید

در دومین مرحله از طرز تهیه مارشمالو روسی باید پوره توت را به همراه سفیده تخم مرغ داخل کاسه هم زن بریزید. مخلوط را برای 10 دقیقه دیگر با سرعت تند هم بزنید تا قله های سفتی تشکیل شود.

نکته 1: پوره توت کامل باید سرد و غلیظ شده باشد سپس با سفیده تخم مرغ مخلوط شود.

نکته 2: سفیده تخم مرغ باید به دمای محیط رسیده باشد.

3. شربت آگار را درست کنید

در سومین مرحله از طرز تهیه مارشمالو روسی برای تهیه شربت آگار باید مواد گفته شده را داخل یک قابلمه مناسب بریزید. مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت میانه بگذارید تا به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید. پنج دقیقه زمان دهید تا شربت با همان حرارت کم جوشیده و پخته شود. به یاد داشته باشید که در این مدت مخلوط را مدام باید هم بزنید تا غلیظ شود. در نهایت قابلمه شربت را از رو حرارت بردارید.

4. شربت و پوره توت را ترکیب کنید

در چهارمین مرحله از طرز تهیه مارشمالو روسی باید به آرامی شربت را داخل ظرف مخلوط پوره بریزید. با ریختن کامل شربت در ظرف توت باید مواد را سه دقیقه با سرعت تند هم بزنید. با تشکیل قله های سفت در ظرف تان از هم زدن مواد دست بکشید.

5. مارشمالو را پایپ کنید

در پنجمین مرحله از طرز تهیه مارشمالو روسی باید مایه مارشمالو را داخل قیف شیرینی پزی با ماسوره باز به شکل ستاره بزرگ بریزید. حال قالب تان را کاغذ روغنی پهن کنید. سپس رزهای لوله ای بزرگ را به صورت یک نواخت پایپ کنید. مارشمالوها باید برای 12 ساعت در محیطی با رطوبت کم بدون آب کش بایستند. دو لایه مارشمالوها را از کاغذ روغنی جدا نموده و به یکدیگر بچسبانید. در نهایت آن ها را در پودر قند بغلتانید.

نکات تکمیلی تهیه مارشمالو روسی

مارشمالو با دستورهای متفاوتی تهیه می شود که یکی از این روش ها، مارشمالو روسی است. مارشمالو روسی که آن را به گل زفیر یا حتی مرنگ هم می شناسند یکی از خوشمزه ترین مارشمالوهاست که می توانید به سبک قنادی و بازاری آن را درست کنید. نکات تکمیلی زیر مراحل تهیه مارشمالو روسی را برایتان آسان تر خواهد نمود.

تفاوت مارشمالو خانگی با مارشمالو روسی

تهیه مارشمالو با روش معمول چیزی است که می توان در دستور تهیه مارشمالو وانیلی خانگی خواند اما در این مطلب دستور متفاوتی از آن را خواندید که خاستگاه آن به روسیه برمی شود. زفیر یا همان مارشمالو روسی تفاوت اساسی با دیگر مارشمالوها دارد. مهم ترین تفاوت آن ها در استفاده از فرم دهنده است. برای حالت ژله ای مارشمالو روسی از پوره یا آب میوه به همراه شربت آگار آگار استفاده می نمایند در حالی که در مارشمالوهای خانگی پودر ژلاتین یا پودر ژله برترین راه چاره است. پس دسر مارشمالو روسی یک دسر گلوتنی در دنیای شیرینی پزی محسوب می شود.

شربت آگار آگار

آگار آگار یا همان آگار که یک عامل سفت نماینده، ژل نماینده و بافت دهنده گیاهی در دستور بسیاری از کیک و شیرینی ها است، معمولا عطر و طعمی ندارد و به اشکال متنوع مانند پودری و ورقه ای در دنیای شیرینی پزی وجود دارد. از آن جا که این محصول گیاهی و طبیعی فاقد هرگونه چربی و قند اضافه است، برترین دسر برای افراد وگان و سلیاکی به شمار میرود که در پی دسر و شیرینی بدون گلوتن هستند.

جایگزین شربت آگار در تهیه مارشمالو روسی

اگر در طرز تهیه مارشمالو روسی زمان کافی برای تهیه شربت آرگا ندارید می توانید ژلاتین بدون طعم و نشاسته ذرت را جایگزین آن کنید. نگران نباشید مسئله ای در طعم یا حالت کششی مارشمالو هایتان پیش نمی آید. موچی را که به حالت کشسانی آن می شناسند را هم می توان با نشاسته ذرت درست کرد پس طرز تهیه موچی روی گاز با نشاسته ذرت را حتما بخوانید تا در کنار مارشمالو آن را هم برای عزیزان تان درست کنید.

نگه داری مارشمالو روسی

مارشمالو روسی را نمی توان در فریزر برای مدت طولانی نگه داشت چراکه حالت و ظاهر زیبای اولیه آن ها از بین خواهد رفت. پس برترین کار آن است که بعد از آماده شدن و پاشیدن پودر قند، آن ها را داخل یک ظرف دربسته بگذارید تا برای یک هفته بتوانید داخل یخچال نگه دارید.

کاربرد مارشمالو روسی

مارشمالو روسی را با نام های مختلفی می توان در دنیای شیرینی پزی دید؛ گل زفیر، گل مارشمالو یا گل روسی. این گل های خوش فرم و زیبا که با خوشمزه ترین پوره میوه ها درست می شود برترین گزینه برای هدیه در مناسبت هایی مانند تولد، شب یلدا و دورهمی هاست. شما با خلاقیت خودتان می توایند با گل های روسی خوشمزه یک باکس زیبا یا دسته گل خوردنی درست کنید.

دلایل حفظ نشدن شکل و ظاهر مارشمالو روسی

ظاهر مارشمالو روسی به علت شباهت به گل های رز باید به خوبی حفظ شود. در صورت ناپایداری شکل و فرم ظاهری مارشمالو باید علت را در مرنگ جست و جو کرد. مرنگ را تا زمان سفت شدن باید به خوبی و با سرعت تند هم بزنید تا خودش را بگیرد.

دلایل جدا شدن خمیر مارشمالو روسی

خمیر مارشمالو تاثیر زیادی در بافت و حالت ژله ای آن دارد اگر هنگام پیش بردن مراحل تهیه خمیر مارشمالو روسی به مشکل برخوردید احتمالا با اضافه کردن شربت آگار، مرنگ را زیادی یا کم هم زده اید. علت آخر آن که خمیر مارشمالو را زیادی هم زده اید بنابراین خشک شده است.

دلایل نرمی و چسبندگی مارشمالو روسی

بافت مارشمالو نرم و ژله ای مانند است گاهی حالت چسبندگی آن زیاد می شود تا جایی که دیگر قابل پایپ کردن نیست. رطوبت زیادی پوره میوه، حل نشدن شکر، ریختن سریع شربت آگار در مرنگ و آبکی بودن پوره میوه از مهم ترین دلایل این مسئله به شمار میرود.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 3 آذر 1403 بروزرسانی: 3 آذر 1403 گردآورنده: miniman.ir شناسه مطلب: 2343

به "طرز تهیه مارشمالو روسی اصلی و حرفه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مارشمالو روسی اصلی و حرفه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید