طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر
به گزارش مرد کوچک، در دستور آشپزی امروز به سراغ طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر رفته ایم؛ یک خوراکی تنفننی خوشمزه مناسب عصر یا دورهمی های محبت آمیز. این دستور درست به سبک و سیاق دکه های خیابانی و درست با همان عطر و طعم در اختیارتان قرار گرفته است. همانطور که از نامش هم تعیین است اصالت این سبک از پخت ذرت کشور مکزیک است و امروزه در سراسر دنیا هواداران زیادی پیدا نموده است. از کوچه و خیابان های مکزیک، آوازه میان وعده ای مجذوب کننده و خوشمزه به سراسر دنیا رسیده است: ذرت مکزیکی.
ذرت مکزیکی، این غذای تفننی خوشمزه، در کشورهای مختلف با مواد غذایی مختلف ترکیب و پخته می گردد. برای مثال، ذرت مکزیکی که در کشور خودمان تهیه می گردد موادی مثل قارچ، در برخی مواقع ژامبون و سوسیس و همینطور ادویه های مختلف را در خودش دارد. این مواد مطابق ذائقه هر منطقه به ذرت هنگام طبخ اضافه می گردد. در ادامه با طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر همراه ما باشید تا یک هله هوله خوشمزه را برای خودتان و شاید هم مهمان هایتان
مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر
- ذرت کنسرو شده 500 گرم
- قارچ 250 گرم
- پنیر پیتزای رنده شده کاله خرید آنلاین 100 گرم
- سس مایونز کاله خرید آنلاین سه قاشق غذاخوری
- کره پاستوریزه دویچه مارکن کاله خرید آنلاین دو قاشق غذاخوری
- آویشن یک قاشق چای خوری
- آبلیمو یا لیموی تازه یک قاشق غذاخوری
- نمک به اندازه لازم
- فلفل سیاه به اندازه لازم
- فلفل قرمز به اندازه لازم
- پودر سیر به اندازه لازم
طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر
مرحله اول
برای آغاز ابتدا قارچ ها را شسته و داخل یک آبکش بریزید تا خشک شوند. سپس، آن ها را به صورت ورقه ای خرد کنید. یک قابلمه برداشته اندازه کمی آب داخل آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
مرحله دوم
بعد از آن که آب درون قابلمه به جوش آمد، اندازهی آبلیمو به آب جوش اضافه کنید. سپس، بلافاصله قارچ های خرد شده را داخل قابلمه بریزید تا در حد یک غل کوچک جوش بخورند. این کار باعث می گردد هم قارچ ها کمی مزه دار شوند و هم سیاهی شان گرفته گردد. بعد از این که قارچ ها کمی جوش خوردند، سریع آن ها را آبکش نموده و زیر آب سرد قرار دهید.
مرحله سوم
یک قابلمه دیگر بردارید. کره را همراه روغن مایع داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب گردد. ذرت ها را برای این که مزه کره بگیرند، در این مرحله به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید.
مرحله چهارم
قارچ هایی که آبکش شدند را به ذرت اضافه نموده و با هم مخلوط کنید. سپس، تمامی چاشنی ها و ادویه ها را اضافه کنید. نمک، فلفل قرمز و سیاه، آویشن، پودرسیر را اضافه کنید و مواد را خوب تفت دهید تا کاملا ترکیب شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله نوبت اضافه کردن سس مایونز است. سه قاشق غذاخوری از سس را به مواد اضافه کنید. دوباره هم بزنید تا تمام مواد به سس آغشته شوند. سپس، کم کم پنیر پیتزای رنده شده را اضافه کنید و به یاری یک قاشق چوبی مواد را هم بزنید تا زمانی که پنیر لابه لای مواد ذوب گردد. ذرت مکزیکی شما آماده است. آن را داخل ظرفی مناسب سرو نموده و نوش جان کنید.
نکات و پیشنهادات طرز تهیه ذرت مکزیکی خیابانی
- اگر می خواهید از ذرت خام به جای کنسرو ذرت بهره ببرید، ذرت ها را با اندازهی آب داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید. بعد از این که آب داخل قابلمه به جوش آمد، حرارت را کم کنید و ذرت ها را حدود 45 دقیقه با حرارت ملایم بپزید. برای اینکه طعم ذرت ها بهتر گردد، حین پخت کمی نمک به آن بزنید.
- برای تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر حتما قارچ ها را داخل آبلیمو و آب جوش قرار بدهید تا هم کمی مزه دار شوند و هم رنگشان هنگام پخت سیاه نگردد.
- می توانید برای تزئین روی ذرت مکزیکی از اندازهی چیپس خلال شده بهره ببرید.
- اگر مایل باشید می توانید از اندازهی کالباس خرد شده همراه با ترکیب با سایر مواد داخل ذرت مکزیکی بهره ببرید.
- اگر کمی سبزی خرد شده مانند جعفری به مواد اولیه هنگام پخت اضافه کنید، طعم ذرت مکزیکی شما بهتر هم می گردد. فقط حواستان باشد سبزی را در آخرین مرحله اضافه کنید تا حرارت خواص سبزی را از بین نبرد. تنها کمی حرارت برای سبزی کافی است تا نرم گردد.
- برای راحتی هنگام پخت و پز، مواد را زودتر از یخچال بیرون بیاورید تا هم دمای محیط شوند.
- می توانید از کره محلی یا کره گیاهی برای پخت بهره ببرید. انتخاب با خودتان است. نکته مهم این است که به جای روغن از کره بهره ببرید تا عطر و طعم ذرت مزیکی با قارچ و پنیر شما درست طعم ذرت مکزیکی خیابانی را بدهد.
- استفاده از پودر خردل هم طعم ذرت مکزیکی را مجذوب کننده خواهد نمود. این به ذائقه خودتان بستگی دارد.