طرز تهیه ترشی لیمو
به گزارش مرد کوچک، ما ایرانی ها معمولا تو سفره هامون به جز ماست و سالاد از انواع ترشی استفاده می کنیم. خیلی از خانم های خانه دار علاقه زیادی به درست کردن ترشی دارن و سعی می کنن برای این کار جدیدترین و خاص ترین ترشی ها رو انتخاب کنن

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایران کوک
لیمو ترش 1 کیلوگرم
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل به میزان دلخواه
آب لیمو به اندازه ای که شیشه پر گردد
- لیمو ترش ها را بشویید و اجازه دهید کاملا خشک شوند
لیمو ترش ها را به شکل دلخواه (مثلا حلقه حلقه) برش دهید و حتما تمام هسته های آن را جدا کنید تا ترشی تلخ نگردد.
3- یک کاسه عظیم را از نمک و فلفل قرمز پر کنید. حلقه ها یا تکه های لیمو ترش را داخل مخلوط نمک و فلفل بزنید و به آن ها آغشته کنید.
4- لیمو ترش ها را لایه لایه روی هم داخل شیشه بچینید و آن را پر کنید.
5- آب لیمو ترش تازه را بگیرید و روی لیموها بریزید و داخل شیشه را پر کنید. به طوری که کاملا روی لیموها را بپوشاند.
6- در شیشه ترشی لیمو ترش را محکم ببندید و آن را جلوی آفتاب نگهداری کنید. و بعد از چند هفته به همراه غذای دلخواهتان نوش جان کنید.
شما می توانید لیمو ترش ها را به صورت چهار قاچ، هشت قاچ، حلقه ای، اسلایس های نازک و یا حتی از لیمو ترش درسته بهره ببرید. معمولا بسیاری از افراد طرز تهیه ترشی لیمو ترش به صورت حلقه حلقه را ترجیح می دهند.
- می توانید در ترشی خود از کمی پودر گوجه فرنگی یا زردچوبه بهره ببرید تا هم طعم آن خاص گردد و هم رنگ ترشی کمی تغییر کند
منبع: جام جم آنلاین