طرز تهیه ترشی لیمو

به گزارش مرد کوچک، ما ایرانی ها معمولا تو سفره هامون به جز ماست و سالاد از انواع ترشی استفاده می کنیم. خیلی از خانم های خانه دار علاقه زیادی به درست کردن ترشی دارن و سعی می کنن برای این کار جدیدترین و خاص ترین ترشی ها رو انتخاب کنن

طرز تهیه ترشی لیمو

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایران کوک

لیمو ترش 1 کیلوگرم

نمک 1 قاشق چایخوری

فلفل به میزان دلخواه

آب لیمو به اندازه ای که شیشه پر گردد

- لیمو ترش ها را بشویید و اجازه دهید کاملا خشک شوند

لیمو ترش ها را به شکل دلخواه (مثلا حلقه حلقه) برش دهید و حتما تمام هسته های آن را جدا کنید تا ترشی تلخ نگردد.

3- یک کاسه عظیم را از نمک و فلفل قرمز پر کنید. حلقه ها یا تکه های لیمو ترش را داخل مخلوط نمک و فلفل بزنید و به آن ها آغشته کنید.

4- لیمو ترش ها را لایه لایه روی هم داخل شیشه بچینید و آن را پر کنید.

5- آب لیمو ترش تازه را بگیرید و روی لیموها بریزید و داخل شیشه را پر کنید. به طوری که کاملا روی لیموها را بپوشاند.

6- در شیشه ترشی لیمو ترش را محکم ببندید و آن را جلوی آفتاب نگهداری کنید. و بعد از چند هفته به همراه غذای دلخواهتان نوش جان کنید.

شما می توانید لیمو ترش ها را به صورت چهار قاچ، هشت قاچ، حلقه ای، اسلایس های نازک و یا حتی از لیمو ترش درسته بهره ببرید. معمولا بسیاری از افراد طرز تهیه ترشی لیمو ترش به صورت حلقه حلقه را ترجیح می دهند.

- می توانید در ترشی خود از کمی پودر گوجه فرنگی یا زردچوبه بهره ببرید تا هم طعم آن خاص گردد و هم رنگ ترشی کمی تغییر کند

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 13 دی 1399 بروزرسانی: 13 دی 1399 گردآورنده: miniman.ir شناسه مطلب: 1330

به "طرز تهیه ترشی لیمو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی لیمو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید