خطرات کشنده غذاهای چرب

بیمارانی که بیشترین میزان دریافت چربی را داشتند، چهار برابر بیشتر از دیگران در اثر سرطان به مرگ دچار شده اند، و این فارغ از نظر سن یا چاقی افزاد می باشد.

خطرات کشنده غذاهای چرب

دانشمندان مرکز بهداشت دانشگاه مک گیل در کانادا توضیح داده اند که چرا غذا های چرب می توانند باعث پیشرفت سریع سرطان شوند.

محققان دریافتند که خوردن چربی های اشباع باعث برنامه ریزی مجدد سلول ها می شود که با رشد سریع و کشنده سرطان پروستات همراه است. این مواد بر فعالیت ژن MYC تأثیر می گذارد، که فعالیت بسیاری از ژن های دیگر، از جمله آن هایی که مسئول تقسیم سلولی هستند را تنظیم می کند.

متخصصان داده های رژیم غذایی 319 بیمار را تجزیه و تحلیل کردند و دریافتند که استفاده از چربی حیوانی باعث بروز بیش از حد ژن MYC می شود. این در یک مدل سرطان پروستات درموش ها تأیید شده است. بیمارانی که بیشترین میزان دریافت چربی را داشتند، چهار برابر بیشتر از دیگران در اثر سرطان به مرگ دچار شده اند، و این فارغ از نظر سن یا چاقی افزاد می باشد.

نتایج حاکی از آن است که با تنظیم اپیژنتیک ژن MYC می توان فرایند بیماری را کاهش داد و فعالیت آن را مهار کرد.

منبع: اسپوتنیک

منبع: فرادید
انتشار: بروزرسانی: 26 دی 1398 شناسه مطلب: 605

به "خطرات کشنده غذاهای چرب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خطرات کشنده غذاهای چرب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید