باغ های دلگشای تهران
به گزارش مرد کوچک، برای گشت و گذار در تهران بزرگ، خوب است به مکان هایی سر بزنیم که این روزها، هوای خوب بهاری، زیبایی آنها را دو چندان نموده است.
جهت دریافت خدمات طراحی ویلا مدرن با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. گروه آبان با سالهای تجربه طراحی معماری و ساخت و مشارکت در پروژه های کوچک و بزرگ بهترین انتخاب جهت مشاوره و اجرا میباشد.
باغ های دلگشای تهران یکی از گزینه های مناسب گردشگری و تفریحی برای این روزهای تهران است. با هوای ابری و نم نم باران که فضای شهرمان را بی تردید شبیه به شهرهای شمالی و کوهپایه ای نموده است. تهرانی خلوت و پر از اکسیژن که فقط کافی است برای ساعتی وقت گذرانی سری به خیابان هایش بزنید تا حال و هوای تان حسابی عوض گردد.
یکی از مکان هایی که شما را به طبیعت زیبا و خوش آب و هوای شمالیِ کشورمان دعوت می نماید باغ های تهران است.
باغ گلستان، چهارباغ یا ارگ سلطنتی
به دستور شاه عباس صفوی باغی در تهران ساخته شد که در دوران قاجار عمارتِ آن به کاخ گلستانِ خاندان سلطنتی تبدیل و پس از اندک زمانی به پایگاهی برای بزرگان دولت تبدیل شد. به طوری که مراسم تاج گذاری شاهان پهلوی نیز در این مکان برگزار گردید.
باغ فردوس، باغ موزه سینما
بعد از مرگ آقا محمدخان قاجار، درباریان او در نزدیکی عمارتِ نیمه کاره ی محمدیه باغی احداث کردند که به باغ فردوس مشهور شد. در سال 1316 وزارت معارف، دبیرستان شاپور را در آنجا بنا کرد. اما عمارت گوش فیلیِ باغ فردوس بعد از انقلاب تحت اختیار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در آمد و امروزه به موزه سینما تبدیل شده است. عمارتی در دل یکی از باغ های تهران که زیبایی خود را همچنان پس از گذشت سال ها حفظ نموده است.
باغ عین الدوله، خانه صدراعظم
خانه صدراعظمِ مظفرالدین شاه، تا سال 1306 در باغ بزرگی به مساحت 11900 متر مربع قرار داشت. در باغی با چهار ورودی و عمارتی بزرگ که امروزه نگارخانه برگ نامیده می گردد. شایان ذکر است که متاسفانه مانند بقیه آثار تاریخی این مکان نیز از ساخت و سازهای بی رویه تهران در امان نماند و امروزه مساحت آن بسیار کم شده و فقط از ورودی شمالی آن استفاده می گردد.
باغ موزه هنر ایرانی، باغی احیا شده در آستانه تخریب
در سال 1310 باغی در تهران احداث شد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی این باغ مدت ها خالی بود و در آستانه تخریب نهاده شد اما اندک زمانی بعد، به منظور نگهداری و احیای آثار هنری و بناهای تاریخی مورد استفاده نهاده شد. داخل باغ علاوه بر چندین سازه و ماکت چوبی- هنریِ دیدنی، بوفه، رستوران و کافی شاپی برای استفاده عموم ساخته شده همچنین چند مغازه کوچک از کارهای دستی وَ هنری به علاوه یک کتاب فروشی نیز در این مکان بنا شده است.
باغ موزه مینیاتور، تمام ایران در سه هکتار
وقتی از همه جای ایران سرای من است حرف می زنیم، خیلی خوب است که دیدنی های ایران پهناور را نیز دیده و بشناسیم. اما از آنجا که به رغم مسافت های دور، هم وقت مان و هم هزینه های سفرمان را در نظر می گیریم، در بیشتر مواقع از رفتن به همه ی این سرای پهناور منصرف می شویم. خبر خوب اینکه در سال 1392 باغ موزه ای در تهران افتتاح شد که تمام مکان های دیدنی ایران را در دل خود جای داده است.
تعطیلات خوبی را برایتان آرزو می کنیم.
برای خواندن مطالب بیشتری مرتبط با گردشگری به خبرنگاران مراجعه کنید. تعطیلات خوبی را برایتان آرزو می کنیم.
منبع: پیام دلتا