بادمجان قالبی، یک ایده مجذوب کننده و دلپذیر
به گزارش مرد کوچک، برای تهیه این غذا باید از یک قالب ساده گرد یا میان تهی استفاده و وسط قالب را با گوجه گیلاسی پر کنید. این غذا را می توانید همراه نان تازه یا برنج سرو کنید.
بادمجان قالبی یک ایده فوق العاده برای تهیه غذا است که می توانید برای مهمانی و مجالس از آن استفاده کنید. این غذا بسیار خوشمزه است و با گوشت چرخ کرده یا خورشتی تهیه می شود. این غذا به صورت لایه ای تهیه می شود. بهتر است از بادمجان های قلمی استفاده کنید و حتما پوست براق و شفاف داشته باشد. با خبرنگاران همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه بادمجان قالبی
- بادمجان 1 کیلوگرم
- پیاز 2 عدد
- گوشت چرخ کرده 300 گرم
- سیب زمینی 3 عدد
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
- زعفران نوک قاشق چای خوری
- گوجه 2 عدد
- نمک، فلفل سیاه، پودر سیر به مقدار لازم
طرز تهیه بادمجان قالبی
مرحله اول
ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت طولی برش بزنید. سپس بادمجان ها را داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید و به مدت 30 دقیقه بگذارید بماند تا تلخی بادمجان گرفته شود. سپس بادمجان ها را آبکش کنید و روی دستمال نخی بگذارید تا آب اضافه آن کشیده شود.
مرحله دوم
در ادامه باید بادمجان ها را سرخ کنید. بعد از سرخ شدن بادمجان ها آن ها را روی دستمال روغن گیر قرار دهید. پیاز ها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و داخل همان تابه به همراه کمی زردچوبه سرخ کنید تا طلایی شود.
مرحله سوم
گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و به همراه پیاز و کمی نمک و فلفل سیاه تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و خوب سرخ شود. در ادامه زعفران و رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. مواد میانی تهیه شده را از روی حرارت بردارید. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش بزنید. بهتر است کمی سرخ کنید تا طلایی شود.
مرحله چهارم
یک قالب را انتخاب و بادمجان ها را داخل آن بچینید به طوری که نصف داخل قالب و نصف آن از قالب بیرون باشد. سپس سیب زمینی ها را کف ظرف بچینید و از مواد گوشتی بگذارید و بعد دوباره لایه ها را تکرار کنید. می توانید روی لایه آخر گوجه ها را خرد کنید و بریزید و بادمجان های بیرون زده را روی قالب برگردانید. روی قالب فویل بکشید و 45 دقیقه در دمای 180 قرار دهید تا بپزد. در سرانجام گریل را روشن کنید تا سطح غذا طلایی شود. اگر به غذاهای تازه علاقه دارید، طرز تهیه پاستا بدون مرغ و گوشت را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه بادمجان قالبی
- برای سرو این غذا به راحتی آن را روی یک دیس برگردانید.
- بادمجان ها را زیاد سرخ نکنید، در حدی که نرم شود.
- می توانید از گوشت خورشتی استفاده کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای بیشتر از آشپزی، بریانی غذایی خوشمزه از دیار نصف جهان را بخوانید.
منبع: پیام دلتا