5 نکته طلایی برای درست کردن پیتزا به سبک فست فود ها
به گزارش مرد کوچک، پیتزا یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین نوع فست فود در سراسر دنیاست که بسیاری از افراد دوست دارند در منزل آن را تهیه کنند.
خبرنگاران | امروز فست فود ها یکی از مهم ترین گروه های غذایی در دنیا هستند که تنوع بالایی دارند و به عنوان غذایی مدرن با طعم و سبک تازه جای خود را در برنامه غذایی مردم دنیا باز کرده اند.
به گزارش خبرنگاران ، پیتزا یکی از مهم ترین و پر طرفدارترین نوع فست فودهاست که اولین بار در کشور ایتالیا تهیه شد؛ سپس پخت آن در سراسر دنیا رواج پیدا کرد. پیتزا در طعم های گوناگون مانند پیتزای سبزیجات، مرغ، گوشت، پپرونی، پنیر و... تهیه می شود که دارای طیف گسترده ای از طعم و مزه است.
در این مطلب طرز تهیه یک پتیزای ساده خانگی را همراه با ارائه پنج نکته مهم برای خوشمزه شدن پیتزا تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه خمیر فوری
آرد سفید قنادی: 1 لیوان
ماست: نصف لیوان
بکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری
نمک: 1 قاشق چای خوری
مواد لازم برای تهیه پیتزا
سینه مرغ پخته و خرد شده: 1 لیوان
پنیر پیتزا: 2 لیوان
قارچ: 300 گرم
فلفل دلمه ای: نصف یک عدد
پودر آویشن: 1 قاشق مرباخوری
سس کچاب: به میزان لازم
طرز تهیه خمیر فوری
برای شروع کار آرد را با نمک و بکینگ پودر مخلوط کنید و کنار بگذارید. ماست را داخل یک کاسه گود و مناسب بریزید و با چنگال کمی هم بزنید. سپس آرد را با الک کم کم به ماست اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جمع شود. بعد از اینکه خمیر کاملا جمع شد و به دست نچسبید، آماده است. توجه داشته باشید که اگر ماست شما شل یا آبدار باشد، باید آرد بیشتری اضافه کنید تا خمیر جمع شود.
طرز تهیه پیتزا
مرحله اول: کف یک قالب نچسب را با کمی روغن چرب کنید؛ سپس خمیری را که آماده کرده اید، کف قالب پهن کنید و با دست روی خمیر را کاملا صاف کنید.
مرحله دوم: میزان دو قاشق سس کچاب روی خمیر بریزید و با قاشق یا لیسک سس را روی سطح خمیر پخش کنید. کمی پنیر پیتزا روی خمیر بریزید؛ سپس سینه مرغ پخته و ریش شده را روی سطح خمیر پخش کنید.
مرحله سوم: قارچ ها را خرد کنید و داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذراید تا آب قارچ کشیده شود؛ سپس قارچ تفت داده شده را روی لایه مرغ بچینید و در آخر فلفل دلمه ای خرد شده یا حلقه شده را روی پیتزا بچینید.
مرحله چهارم: برای مرحله آخر پنیر پیتزا را روی تمام سطح پیتزا بریزید و بعد پودر آویشن را روی پنیر پیتزا بپاشید. حالا قالب را داخل فر 170 درجه سانتیگراد بگذارید. حدودا 35 تا 40 دقیقه زمان لازم است تا خمیر بپزد و پنیر پیتزا آب شود. قبل از بیرون آوردن پیتزا از فر حتما دقت کنید که کناره های خمیر طلایی شده باشد. پیتزای شما در این مرحله آماده سرو است، نوش جان.
5 نکته طلایی برای خوشمزه شدن پیتزا
1- هنگام تهیه خمیر اگر خمیر را خوب ورز ندهید یا بیش از حد آرد اضافه کنید، در آخر خمیر سفت و خشکی خواهید داشت.
2- اگر خمیر پیتزای شما خوب نمی پزد، به این دلیل است که خمیر را خیلی کلفت پهن کرده اید. خمیر پیتزا را باید از قطر نیم سانت کمتر پهن کنید.
3- برای اینکه پیتزا آب نیندازد، قارچ را از قبل بپزید و بعد روی پیتزا بچینید؛ همچنین از ترس اینکه نان پیتزا خشک شود یا بسوزد، زودتر از زمان موعد پیتزا را از فر بیرون نیاورید.
4- اگر می خواهید پنیر پیتزای شما مانند پیتزا های بیرونی کش بیاید، از پنیر یخ زده استفاده نکنید. پنیر را از یک ساعت قبل از فریزر خارج کنید تا یخش باز شود.
5- دمای پخت پیتزا با فر گازی خانگی بین 180 تا 200 درجه است. دمای پخت پیتزا با فر برقی یا تستر بین 160 تا 180 درجه است. دمای پخت پیتزا برای پخت داخل ماهی تابه با شعله پخش کن و حرارت کم 30 دقیقه است. به طور کلی هر زمان اطراف و ته خمیر رنگ گرفت؛ یعنی خمیر پخته است و پیتزای شما آماده است.
منبع: فرادید