حمله پهپادی به پایگاه هوایی هند در منطقه جامو

به گزارش مرد کوچک، به گزارش خبرنگاران، منابع هندی به خبرگزاری اسپوتنیک گفته اند که پایگاه هوایی این کشور در منطقه تحت مناقشه جامو صبح امروز یکشنبه هدف حمله پهپادی قرار گرفته است.

حمله پهپادی به پایگاه هوایی هند در منطقه جامو

برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور هند ارزان ما را تجربه کنید. از دهلی، آگرا و جیپور دیدن کنید و در شهر زیبای بمبئی قدم بزنید، در محیط زیبای فیلم های هندی از لحظات لذت ببرید.

گفته می گردد این حمله که به انفجارهای محدود ختم شده است؛ به وسیله دو پهپاد انجام شده است. این نخستین حمله پهپادی علیه پایگاه های هوایی کشور هند محسوب می گردد و با آنکه خسارتی در پی نداشته، تحقیق درباره آن ادامه دارد.

دولت هند به طور علنی درباره اینکه حمله از سوی چه گروه هایی انجام شده برآورد نمی نماید حال آنکه پایگاه در مجاورت منطقه مورد مناقشه با پاکستان قرار گرفته است.

دولت دهلی نو ادعا می نماید که تمام منطقه مسلمان نشین جامو و کشمیر به هند تعلق دارد حال آنکه بخشی از این منطقه ها بر اساس خط کنترل بین هند و پاکستان تقسیم شده است.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 30 تیر 1400 بروزرسانی: 30 تیر 1400 گردآورنده: miniman.ir شناسه مطلب: 1690

به "حمله پهپادی به پایگاه هوایی هند در منطقه جامو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "حمله پهپادی به پایگاه هوایی هند در منطقه جامو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید